Wat wij doen

Samen uw huis verkopen. Dat is wat we doen, dat is het motto van Huizenlinq Makelaars. Wij doen datgene waar we goed in zijn en u, als huiseigenaar, doet ook datgene waar u goed in bent. Dit gezamenlijk optreden levert u duizenden euro’s op.

Waarom Huizenlinq Makelaars?
Wij zijn vakkundig opgeleid. Uw huis is in veilige handen bij ons. Wij doen waar we goed in zijn. Het vlot verkopen van uw woning tegen een scherpe prijs.

Direct geld verdienen
Een bezichtiging kunt u als huiseigenaar prima zelf doen. U kent uw huis het beste, net zoals uw woonomgeving. Deze zelfwerkzaamheid levert u al snel enkele duizenden euro’s op.
Omdat Huizenlinq Makelaars u slechts € 985,- all-in berekent betekent dat direct al een voordeel van ca. € 5.000,00 bij een gemiddeld huis!

Dienstverlening tegen haarscherpe prijs
Huizenlinq Makelaars levert u dienstverlening van de bovenste plank. Snel. Accuraat en adequaat. En dat alles tegen een haarscherpe prijs. Bij Huizenlinq Makelaars heeft u altijd direct contact met de makelaar. Dat voorkomt communicatiestoringen en vervelende misverstanden

Goede verkoopprijs
U krijgt van ons advies over de vraagprijs van de woning. Die baseren we op de prijs van soortgelijke, recent verkochte woningen in de omgeving. Die kennen wij omdat Huizenlinq Makelaars toegang heeft tot de landelijke database waarin alle huizenverkopen in Nederland zijn geregistreerd. U bepaalt natuurlijk wel zelf de vraagprijs. Het is immers uw woning.

Actieve verkoop
Na uw opdracht bevestigt Huizenlinq Makelaars u dit schriftelijk. Daarna gaan we direct aan de slag voor u. Uw huis wordt breed bekend gemaakt op het internet. Wij maken intensief gebruik van Social Media. Huizenlinq Makelaars maakt een fraaie fotopresentatie van uw woning, compleet met de verkooptekst.

Reacties afhandelen
Reacties op uw woning komen per telefoon en website binnen bij Huizenlinq Makelaars. De optimale bereikbaarheid van Huizenlinq Makelaars speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.30 tot 22.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Bezichtigingen
De afspraken voor de bezichtigingen worden door Huizenlinq Makelaars gemaakt. U leidt de gegadigde zelf rond in uw woning. Wilt u dit liever niet, dan doet Huizenlinq Makelaars dat voor u. Zie hiervoor het hoofdstuk extra diensten.

Biedingen
Biedingen op uw woning worden door de makelaars van Huizenlinq Makelaars opgevolgd en afgehandeld. Dat doen we in volledige samenspraak en overleg met u. U beslist immers zelf voor welke prijs uw huis uiteindelijk wordt verkocht.

Koopakte
Zodra er volledige overeenstemming is bereikt over de prijs en eventuele andere voorwaarden die met de koop en verkoop te maken hebben, stelt de makelaar de koopovereenkomst op. Die tekent u en de koper van uw woning. Na de wettelijke bedenktijd van 3 dagen stelt Huizenlinq Makelaars de koopakte ter hand aan de notaris die met het transport van de woning is belast.

Controle
Hier eindigt de dienstverlening van Huizenlinq Makelaars niet. Wij controleren ook de akten en de notarisnota op juistheid.

Besparen
Zo ziet u, met een beetje van uzelf en een beetje van Huizenlinq Makelaars, bespaart u mooi enkele duizenden euro’s bij de verkoop van huis.

Direct meer weten?
Klik op huizenlinqinformatie en stuur ons uw vraag!