Beschrijving

Welkom in Amsterdam.
Jazeker het kan, huis met een tuin en betaalbaar.

De aanbiedingsprijs moet worden gezien als een prijs “bieden vanaf”

Zeker in deze tijd is een goed huis zo ongeveer het belangrijkste. Immers we brengen meer tijd in huis door. We werken thuis, we eten meer thuis etc. etc. Een heerlijke tuin, heel belangrijk.
Uw nieuwe huis ligt in de gewilde wijk “Geuzenveld” aan de rand van Amsterdam West, vlakbij de Tuinen van West (Eendracht), vlakbij Spaarnwoude/Westerpark en dichtbij de uitvalswegen A5/A9/A10.  De dagelijkse boodschappen kunt u doen in winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Kortom een heerlijke woonplek.

Uw woning zelf is zeer goed onderhouden en wordt zorgvuldig bewoond door haar huidige eigenaren. Uw nieuwe huis is uitgebouwd, heerlijk veel ruimte dus. Begane grond afmeting 11.46 x 4.60 = 53m2. 2 grote slaapkamers op de 1e en een grote slaapkamer op de 2e. Grote dakkapel aan de voorzijde. Erfpacht is afgekocht t/m/ 31 januari 2040. Schilderwerk is uitgevoerd in 2018. Gehele woning tip top in orde.

Indeling

Entree, hal, toilet, tuingerichte woonkamer, schuifpui naar de verzorgde tuin. Tuin ligt pal Zuid, dus de hele dag zon. We hebben mooie zomers tegenwoordig in ons land, dus genieten. Door de uitbouw is de kamer heerlijk groot. Moderne keuken aan de voorzijde, voorzien van voldoende apparatuur. De afwerking van de kamer is op orde. Dus niet opknappen maar gewoon verhuizen.

Eerste verdieping

2 royale slaapkamers, 1 aan de achterzijde, 1 aan de voorzijde. Beide kamers voorzien van inbouw kasten. Moderne badkamer met hoekbad, toilet, douche en wastafel combinatie. Net zoals beneden is de afwerking op orde.

Tweede verdieping

Ruime 2e verdieping, grote dakkapel aan de voorzijde, dus grote slaapkamer en inbouwkasten.

Tuin

Verzorgde tuin pal Zuid, dus hele dag zon.

Bijzonderheden

BJ 1991
Aan de rand van de stad
Heerlijk buiten wonen
Tuinligging pal Zuid
Schilderwerk 2018
Energielabel C
Erfpacht afgekocht t/m 31 januari 2040 ( afkoop is aangevraagd, dus hoge korting)
Solide investering

Kenmerken