Omschrijving

Modern en verzorgd appartement nu in de verkoop! Zou u in Amsterdam willen wonen in de directe omgeving van winkels, scholen en openbaar vervoer? Dit appartement heeft het allemaal! 
Gelegen binnen de ring, in de steeds hipper wordende maar ook rustig en familievriendelijk Bos en Lommer, op 30 seconden van de A10 en alleen maar 10 minuten ver van de Amsterdamse binnenstad. Alle geneugten van de stad onder handbereik (tram 2 minuten lopen, trein 12 minuten lopen).  
Uw nieuwe appartement wordt met zorg en aandacht bewoond door haar huidige bewoners. De afwerking is dik in orde. U kunt in dit sfeervolle appartement zo uw intrek nemen. Ook in een "buiten" is voorzien. Na een dag van noeste arbeid een versnapering naar keuze op eigen balkon. 
Ook als investering een solide belegging.

Indeling

Eigen opgang. Entree, hal met toegang naar de diverse verblijfruimtes. Royale woonkamer, de huidige eigenaar gebruikt de kamer middels een afscheiding deels als slaapkamer. Tuindeuren naar het balkon. Erker aan de voorzijde. Afwerking strak. Alles geheel in orde. Separate slaapkamer, welke thans wordt gebruikt als kastenkamer. Aparte keuken met modern wit keukenblok en losstaande apparatuur. Vanuit de keuken ook toegang naar het balkon aan de achterzijde. 
Moderne badkamer met ligbad, dubbele wastafels en toilet. In de badkamer aansluitingen voor uw wasapparatuur. 
Het geheel maakt een frisse en verzorgde indruk.

Balkon

Balkon aan de achterzijde, 3,00 x 1,00

Bijzonderheden

- uitstekende locatie
- zeer goed verzorgd appartement 
- volledig geïsoleerd  
- hippe buurt 
- gezellige winkelstraat en markt op loopafstand
- 30 seconden van de A1O
- gezonde VVE

Kenmerken