Beschrijving

De aangeboden prijs is een prijs vanaf. Verkoper neemt aldus biedingen/voorstellen vanaf  € 230.000,- k.k. in overweging.

Bezichtigingsaanvragen gaarne via de mail: greetje@huizenlinq.nl

Fraai appartement met 2 slaapkamers gelegen in de gewilde wijk Almere Haven.
Deze wijk staat bekend om het vele groen en het aangename leefklimaat. Alle winkels en alle andere voorzieningen zijn vlakbij. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld. De aansluitingen op het snelwegennet zijn super. U bent in no time op de A6 en de A27. Voor uw ontspanning vele mogelijkheden. Wij noemen o.a. recreatiegebied “het Weerwater” , "Vliegerpark "en het “Gooimeer”.  Parkeren kunt u voor de deur, meer dan genoeg ruimte. Kortom heerlijk wonen.

Uw nieuwe appartement is super afgewerkt. Haar eigenaar heeft uw woning met zorg en liefde bewoond. Alle wanden zijn strak afgewerkt. Prima onderhoudsvrije vloer. Lichte woonkamer door grote raampartijen. Moderne keuken met toegang naar het balkon. Twee slaapkamers.
De VVE is gezond, alle cijfers zijn ter inzage.
Servicekosten bedragen € 120,00 per maand. De grond is in eigendom.

Indeling

Entree via het centrale trappenhuis, keurig en verzorgd. Eigen voordeur. Entree, hal, met toegang tot de diverse verblijfruimtes. Ruime woonkamer, heerlijk licht en goed afgewerkt, met strakke wanden en mooie vloer. Ruime slaapkamer aan de voorzijde en een kleinere aan de zijkant. Prima badkamer met douche, wastafelmeubel. Separaat toilet. Moderne keuken, moderne wit met voldoende apparatuur. Toegang tot het zonnige balkon van 6m2 met zonligging. Grote provisiekast. Separate berging in de woning en in de onderbouw.

Balkon

Heerlijk balkon, goed op de zon.

Bijzonderheden

- bouwjaar 1979
- eigen grond
- gezonde VVE 
- ruime parkeergelegenheid voor de deur
- zonnig balkon
- nabij AH en uitvalswegen

Kenmerken