Beschrijving

Op een van de mooiste plekken in Rotterdam-Hillegersberg ligt dit verrassende 3-kamer appartement met terras van 18 m². Het appartement heeft een prachtige ligging, met in de straat winkels voor de dagelijkse boodschappen, exclusieve modewinkels en uiteraard diverse eetgelegenheden. Recreatiemogelijkheden zoals de Bergse Voor- en Achterplas en de Rotte liggen op wandelafstand. Hockey-, tennis- en golfverenigingen zijn in de nabije omgeving gesitueerd evenals meerder (basis-)scholen.

Via uitvalswegen zoals de Molenlaan, de Grindweg en de Straatweg zijn bijvoorbeeld het centrum en de rijkswegen goed bereikbaar (ring A13/A20 op slechts 3 autominuten). Het openbaar vervoer (NS station noord) op slechts 5 minuten fietsafstand. De tram en bus op loopafstand voor de deur.

Indeling

1e Verdieping: entree/hal, meterkast, bergkast en toegang tot de slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. De woonkamer is zeer ruim van opzet (10.45 x 3.56 m) en heeft een toegang tot het achtergelegen terras. Momenteel is de woonkamer tevens opgedeeld met een slaapgedeelte. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een vaste kast.

De keuken is gelegen aan de achterzijde en beschikt over een 4-pits inductiekookplaat, spoelbak en voldoende kastruimte. Eveneens als de woonkamer is er een toegang vanuit de keuken naar het terras. Naast de keuken is de wasruimte gelegen (zou eventueel ingericht kunnen worden als een 2e slaapkamer). Deze ruimte is voorzien van een wasmachineaansluiting en een vaste kast met opstelplaats CV-combiketel.

Ruim terras (ca. 18 m²) gelegen op het Oosten.

Bijzonderheden

– Bouwjaar 1953;
– Woonoppervlakte ca. 71 m²;
– Inhoud ca. 238 m³;
– Ruim terras;
– Riante woonkamer;
– Maandelijkse bijdrage VvE: € 115,00;
– Geheel intern gerenoveerd in 2015;
– Volledig dubbel glas met kunststof kozijnen;
– Verwarming en warm water door middel van CV-ketel (ca. 2014);
– Oplevering in overleg.

Kenmerken